Губернатор-мільйонер отримував допомогу по безробіттю

Губернатор-мільйонер отримував допомогу по безробіттю
Глава Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук

Глава Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук отримував допомогу від держави, маючи заощадження понад 15 млн гривень

Минулого року голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук отримав в якості допомоги по безробіттю 57 526 гривень. При цьому заощадження губернатора в 2015-му перевалили за 15 млн гривень. Про це йдеться в «Рейтингу губернаторів України», який підготував «Главком».

За доходами хмельницький обласний керманич Корнійчук входить до топ-10 найбагатших губернаторів України. Також у чиновника задекларовано 121 гектар землі. Однак значні заощадження, гектари землі і тисячі квадратних метрів нерухомості не завадили керівнику Хмельниччини оформити соціальну допомогу.

Найбагатшим губернатором України сьогодні є скандально відомий новий глава Миколаївської ОДА та представник Блоку Петра Порошенка Олексій Савченко, який нещодавно прославився на всю країну завдяки своїй безграмотності. Черговий український «проффесор» задекларував 611,2 млн у гривневому еквіваленті. Більшу частину цих грошей – майже півмільярда – Савченко зберігає в банках. Решта – готівка. Савченко – єдиний губернатор, чиї офіційно визнані накопичення перевалили за 100 млн грн. Всі решта керівників областей ідуть з помітним відставанням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: