Хакер оприлюднив документи щодо виборчої стратегії Демократичної партії США

Хакер оприлюднив документи щодо виборчої стратегії Демократичної партії США
Фото Reuters

У записках викладені конкретні стратегії, що застосовуються для досягнення перемоги в деяких з цих округів

Хакер Guccifer 2.0, якого підозрюють у зв'язках з російською розвідкою, виклав в мережі нові документи комітету з виборів в конгрес Демократичної партії США, що стосуються Флориди. Про це пише видання Politico.

«Тут представлені документи комітету з виборів в конгрес Демократичної партії США, що стосуються Флориди: доповіді, записки, брифінги, досьє і так далі», - написав Guccifer 2.0 на тому ж сайті, де були опубліковані документи DNC, вкрадені під час попередніх атак на мережі партії.

«Ви можете поглянути, кого ви збираєтеся обирати. Здається, що праймеріз в конгрес також стає фарсом», - додав він.

За даними видання, документи містять інформацію про виборчу кампанію, яка проводилася в 7, 10, 13, 18 і 26 округах штату Флорида.

«У записках викладені конкретні стратегії, що застосовуються для досягнення перемоги в деяких з цих округів, включаючи пораду, наприклад, для 10 округу «консолідувати підтримку афроамериканців під час праймеріз в районі Орландо», - пише видання.

Раніше в інтернет в були «злиті» адреси електронної пошти і номери мобільних телефонів майже 200 нинішніх і колишніх конгресменів-демократів США, відповідальність за публікацію інформації взяв на себе хакер або група хакерів під псевдонімом Guccifer 2.0.

За останній час було скоєно три кібератаки на Демократичну партію. У США допустили, що за зламами може стояти Росія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: