Хакери зламали сайт Держказначейства та Мінфіну (оновлено)

Хакери зламали сайт Держказначейства та Мінфіну (оновлено)

При переході на офіційний сайт Державної казначейської служби відбувається переадресація на www.whoismrrobot.com.

Невідомі зламали сайт Державної казначейської служби. При переході на офіційний сайт відбувається переадресація на www.whoismrrobot.com.

Так виглядає сторінка, на яку переадресовує сайт Держказначейства:

attak

Переклад послання хакерів:

«Привіт, друже. Це знову ми. Битва почалася, але до кінця війни ще далеко. Влада залишається безконтрольною. Факти продовжують підтасовуватись. Навіть після всього, що сталося, хто насправді під контролем? Ви ніколи не перестанете бути маріонетками, якщо ви навіть не бачите нитки.

Ви хотіли врятувати світ. Ви насправді думали, що це буде так просто? Ми запалили ґніт революції. І зараз ми вирішуємо, чи йому згаснути та померти чи продовжити палати.

Наша справжня робота тільки почалась».

Сайт Міністерства фінансів також не відповідає.

attak2

Нагадаємо, нещодавно організатор кіберзлочинної групи Avalanche Геннадій Капканов, затриманий 30 листопаді в Полтаві, втік. Прес-служба Національної поліції України повідомляє, що Капканов знову перебуває в розшуку. При цьому розшукують його тепер за замах на правоохоронця. Капканова шукали ФБР, Інтерпол і німецька поліція. 30 листопада його вдалося затримати в Полтаві, але місцева суддя вирішила не заарештовувати його.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: