Херсонська ОДА роздає землю оточенню заступнику губернатора

Херсонська ОДА роздає землю оточенню заступнику губернатора

Землю в довготривалу оренду отримають люди, пов’язані із заступником голови Херсонської ОДА Євгеном Рищуком

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв підписав розпорядження про виділення двох земельних ділянок в довгострокову оренду людям, пов’язаним з його заступником Євгеном Рищуком. Про це з посиланням на розпорядження голови Херсонської ОДА повідомляє видання «Мост».

Розпорядження дозволяють почати розробку землевпорядної документації для передачі в оренду на 49 років 0,3 га землі в Олешках Марині Мелешко. Вона є директором та засновником ТОВ «Крафт терра юг, лтд» та ТОВ «Діона». А на своїй сторінці у Facebook вона вказала місцем своєї роботи компанію «Укравіт». Засновником та керівником цієї фірми є Вікторія Рищук, раніше фірма була записана на її чоловіка – Євгена Рищука, який нині займає посаду заступника голови Херсонської ОДА.

Також на території Козачелагерської сільської ради дозвіл на розробку землевпорядної документації для 49-річної оренди 0,3 га землі отримав Віталій Таранов. На цій ділянці Таранов планує косити сіно. В своєму профілі в Facebook він також вказав, що працює в компанії «Укравіт».

В серпні в Козачих лагерях проходили громадські слухання про виділення двох ділянок площею 0,07 га кожна Віталію Таранову під розміщення бази відпочинку. Про результати слухань сільрада офіційно не повідомляла.

Контроль за розпорядженням голови Херсонської ОДА про оренду землі Тарановим та Мелешко покладено на заступника голови Євгена Рищука.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: