Холодницький доручив НАБУ перевірити, чи законно Лещенко придбав квартиру

Холодницький доручив НАБУ перевірити, чи законно Лещенко придбав квартиру

У випадку встановлення ознак злочину, антикорупційними органами будуть вжиті всі передбачені законом заходи, запевнив голова САП

Глава Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький доручив НАБУ перевірити законність придбання нардепом від БПП Сергієм Лещенком елітної квартири. Про це Холодницький повідомив у своєму Facebook.

«Доручив НАБ України перевірити інформацію, викладену в засобах масової інформації щодо законності придбання у власність народним депутатом України Сергієм Лещенком квартири в Києві. У випадку встановлення ознак злочину, антикорупційними органами будуть вжиті всі передбачені законом заходи для притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності», - обіцяє голова САП.

Нагадаємо, правління партії «ДемАльянс» відсторонило нардепа Сергія Лещенка від роботи в керівних органах партії на час проведення перевірки НАБУ і НАЗК щодо купівлі ним елітної квартири за 7,5 млн грн.

Як повідомлялося, Лещенко вирішив скласти з себе повноваження члена правління «ДемАльянсу» і попросив НАБУ і НАЗК його перевірити.

257384

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: