Холодницький обіцяє Онищенку проблеми, якщо той не з’явиться на допит 5 серпня

Холодницький обіцяє Онищенку проблеми, якщо той не з’явиться на допит 5 серпня

На думку Холодницького, повідомлення про місцезнаходження Онищенка є маніпуляціями

Якщо 5 серпня народний депутат Олександр Онищенко не з'явиться на допит, у той же день Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу. Про це в ексклюзивному коментарі телеканалу 112 Україна повідомив керівник САП Назар Холодницький.

«Другий виклик, оскільки КПК передбачає не раніше ніж через три дні повідомити, на 5 серпня. Якщо він 5 серпня не з'являється на ту годину, яка йому передбачена, 11:00, то вже після обіду будемо звертатися з клопотанням до суду про обрання йому запобіжного заходу у зв’язку з тим, що місцезнаходження підозрюваного невідоме. І ці адреси, які вони нам показують, десь там в Лондоні, це все є маніпуляції, і вони абсолютно не відповідають чинним нормам КПК», - зазначив він.

Як повідомлялося, раніше Онищенко заявив, що не залишав Велику Британію і, як і раніше, перебуває в Лондоні.

Як відомо, Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) викликало народного депутата Олександра Онищенка на допит 5 серпня. Сам Онищенко заявив, що перебуває у Великій Британії і не має наміру їхати до Києва на допит.

Раніше Онищенко не з'явився на допит, призначений на 2 серпня, і заявив, що усвідомлює, що при повторній неявці його, як підозрюваного, оголосять у міжнародний розшук.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: