Холодницький спростував інформацію про рішення дисциплінарної комісії у справі щодо нього

Холодницький спростував інформацію про рішення дисциплінарної комісії у справі щодо нього
Антикорупційний прокурор Назар Холодницький

Антикорупційний прокурор стверджує, що не отримував для ознайомлення висновок КДКП з дисциплінарної справи щодо нього

Голова Спеціалізованої Антикорупційної прокуратури – перший заступник генерального прокурора Назар Холодницький стверджує, що інформація про рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) про оголошення йому догани не відповідає дійсності.

«Це просто висновок одного з членів КДКП, не рішення КДКП», - сказав він у коментарі «Главкому».

Холодницький також додав, що коли КДКП прийме рішення, його про це офіційно проінформують і викличуть. Наразі ж антикорупційний прокурор, за його словами, не отримував для ознайомлення висновок у дисциплінарній справі щодо нього.

Раніше у ЗМІ з’явилась інформація про те, що КДКП винесла свої рекомендації щодо справи стосовно Холодницького; у висновку рекомендується накласти на нього догану, але не звільняти.

Як повідомлялось, 20 березня на зовнішній поверхні акваріума в робочому кабінеті Холодницького виявили приховані засоби прослуховування. Пізніше ЗМІ повідомили про те, що кабінет антикорупційного прокурора прослуховувало НАБУ зі згоди генерального прокурора.

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що під час прослуховування кабінету Холодницкого вдалося зафіксувати інформацію про тиск на певних посадових осіб для прийняття ними певних рішень.

Згодом генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що в записах, зроблених у кабінеті керівника САП Назара Холодницкого, не виявлено підстав для притягнення його до кримінальної відповідальності, але зафіксовано дисциплінарне порушення в роботі.

31 травня прокурори ще на місяць продовжили розгляд скарги проти Холодницького.

Читайте також матеріали «Главкома»

Акваріумгейт. Як топлять Холодницького

Антикорупційний Камеді Клаб. Як Холодницький та Ситник повеселили депутатів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: