Існує високий ризик вторгнення РФ в Харківську область – радник Авакова

Існує високий ризик вторгнення РФ в Харківську область – радник Авакова
Російські війська

Шкіряк вважає, що керівництво Росії готове до «неадекватних рішень»

На сьогоднішній день існує високий ризик вторгнення Російської Федерації в Харківську область. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

«Путін (президент Росії. – Ред.), який сьогодні знаходиться в стані абсолютного психозу, після того як його обклали з усіх боків, готовий до неадекватних рішень. Близько 70 тис. підрозділів регулярної російської армії знаходяться на кордоні. Я вже мовчу про Сумську область, і сьогодні дуже велика небезпека вторгнення і на лінії Харківської області», - зазначив Шкіряк.

Нагадаємо, раніше Шкіряк запропонував обмежити росіянам в'їзд в Україну.

Нагадаємо, 19 жовтня відбулась зустріч глав держав у «нормандському форматі» (Україна, Німеччина, Франція, Росія) в Берліні (Німеччина).

Переговори вели президент Петро Порошенко, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд, президент Росії Володимир Путін і їхні делегації.

Зустріч завершилася о 00:15 четверга за Києвом.

Почалися переговори з півгодинним запізненням через затримку російської делегації. Планувалося, що зустріч у Берліні щодо України завершиться вже о 22:00 за київським часом. На зустрічі Порошенко не потиснув руки Путіну.

Найдовші за часом переговори глав Росії, Німеччини, Франції та України відбулися в лютому 2015 року, вони тривали понад 16 годин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: