Івано-Франківськ обмежать на в'їзд

Івано-Франківськ обмежать на в'їзд
Генеральний директор пологового будинку Юрій Павлушинський підтвердив факт смерті жінки
Фото: galka.if.ua

В'їзд у місто буде обмежено з 00:00 2 квітня через поширення коронавірусу

Через коронавірус в Івано-Франківську з 2 квітня обмежують в'їзд до міста. Про це на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки заявив мер міста Руслан Марцінків.

За його словами, на в'їздах до Івано-Франківська встановлять контрольно-пропускні пункти, на яких буде проводитися обов'язковий температурний скринінг. В'їзд до міста обмежується з 00:00 2 квітня. Марцінків попросив задіяти Національну гвардію для цього.

Крім того, поліція з 1 квітня приступить до обмеження користування дитячими, ігровими та спортивними майданчиками на час карантину. Також вводиться заборона на відвідування парків, заборонено розпивання алкогольних напоїв та розведення багать на вулиці.

Раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську померла породілля з підозрою на коронавірус. У той же час дитина переведена у реанімаційне відділення, загрози для життя немає, стан задовільний.

Кабінет Міністрів продовжив карантин і ввів надзвичайну ситуацію у всіх регіонах до 24 квітня.

За даними Міністерства охорони здоров'я, станом на 10 ранку 31 березня в України зафіксовано 549 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Із них 13 летальних, вісім пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 69 нових випадків.

Також, за даними МЗС, 30 українців лікуютьсяв від коронавірусу за кордоном.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: