Є зайві гроші? У Держдумі заговорили про російські паспорти для жителів «Л/ДНР»

Є зайві гроші? У Держдумі заговорили про російські паспорти для жителів «Л/ДНР»
Видача паспортів, а отже, визнання людей громадянами країни, передбачає соціальне забезпечення

Росія готова визнати жителів окупованих територій своїми громадянами?

Жителям самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» можуть почати видавати російські паспорти. Про підготовку такої пропозиції розповів член міжнародного комітету Держдуми Сергій Шаргунов, пише RT.

За словами Шаргунова, роботою над пропозицією в першу чергу займеться міжфракційна «Група друзів Донбасу», питання про створення якої було порушено на засіданні Держдуми минулого тижня. Листи з ініціативою буде спрямовано до МЗС і уряду Росії.

Як відомо, видача паспортів, а отже, визнання людей громадянами країни, передбачає соціальне забезпечення: пенсії, виплати з безробіття, виплати на дітей тощо.

Заява Шаргунова звучить дуже сміливо на тлі поглиблення економічної кризи в Росії. Як повідомлялося, Банк Росії попередив про ризик втрати контролю над інфляцією через зростаючу майнову нерівність, зникнення середнього класу і падіння обороту роздрібної торгівлі.

Раніше у департаменті прогнозування Центробанку РФ порахували, на скільки Росії ще вистачить накопичених резервів. Відповідно до прогнозу Центробанку, Резервний фонд и більша частина Фонду національного добробуту виснажаться до кінця 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: