Єфремов може співпрацювати зі слідством, щоб зберегти свої активи, які є в Україні, - нардеп

Єфремов може співпрацювати зі слідством, щоб зберегти свої активи, які є в Україні, - нардеп

Якщо «накриються» ці кошти, удар може бути досить болючим, - зазначив Береза.

Єфремов має багато грошей в Україні, які записані на його рідних, для збереження цих коштів він може піти на співпрацю зі слідством. Таку думку висловив народний депутат України від фракції «Народний фронт» Юрій Береза.

«На сьогоднішній день дуже багато активів Єфремова є, все ж таки, на території України. Вони афілійовані, навіть ті кошти, які є на території інших держав, вони все одно афілійовані його родинними зв’язками з Україною. І коли він буде засуджений, він чітко зараз розуміє, питання стоїть у тому, що якщо він не піде на договір зі слідством, будуть відповідні акції, і ці кошти, які є на рахунках його родини, вони будуть заарештовані і повернуті в Україну. І тоді його родина залишиться ні з чим», - сказав Береза.

За його словами, є не тільки прямі кошти Єфремова та його родини, є ще афілійовані з іншими фігурантами його бізнесу, його партнерами, які залишилися на території України.

«І це буде досить болючий удар, якщо накриються ці кошти, в яких є доля Єфремова в інших фігурантів, які є резидентами і перебувають в Україні», - переконаний нардеп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: