Єфремову продовжили арешт до 3 травня

Єфремову продовжили арешт до 3 травня
Олександр Єфремов
Фото УНІАН

Суд продовжив термін дії запобіжного заходу екс-депутату від Партії регіонів Олександру Єфремову ще на 2 місяці

Старобільський районний суд Луганської області продовжив до 3 травня тримання під вартою екс-глави парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Відповідне рішення суд ухвалив 5 березня, повідомляє Генеральна прокуратура у вівторок.

«Судовий розгляд у кримінальному провадженні триває, наступне засідання відбудеться 06.03.2018 о 10.00», – йдеться також у повідомленні.

Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. 1 серпня 2016 року Єфремова взяли під варту

Нагадаємо, Єфремова, зокрема, підозрюють у створенні «ЛНР», її фінансуванні, державній зраді, сепаратизмі, та пособництві в захопленні адміністративних будівель.

Екс-регіонала також підозрюють у керуванні незаконним голосуванням у Верховній Раді 16 січня 2014 року за так звані «диктаторські закони», а також за нанесення збитків державі (його компанії вигравали тендери за завищеними цінами у державного «Луганськвугілля».

За «диктаторські закони» у Єфремова окремий судовий процес, як і за «Луганськвугілля», за ці статті його затримували в 2015 році, але випустили під заставу у 3,6 мільйонів гривень, які вніс соратник Борис Колесніков.

Як повідомляв «Главком», у Станиці Луганській (Луганська область) сталося вбивство близького родича начальника контррозвідки луганського управління СБУ Олега Животова. Вбивство сталося напередодні допиту 14 листопада Животова як свідка у справі Єфремова.


 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: