ЄС не скасовуватиме безвіз для України – єврокомісар

ЄС не скасовуватиме безвіз для України – єврокомісар
Дімітріс Аврамопулос

Аврамопулос зазначив, що українська влада має докласти зусиль для того, щоб не втратити здобутих результатів антикорупційної реформи.

Європейський союз не має наміру скасовувати безвізовий режим для України. Про це в інтерв'ю Радіо Свобода повідомив єврокомісар із питань міграції і внутрішніх справ Дімітріс Аврамопулос.

«Ми не маємо таких намірів, тому населення цих держав слід запитати, чи справді вони налаштовані зберегти цей привілей і це право на безперешкодні подорожі. Все залежить від них, а що стосується Європейського Союзу, то ми налаштовані дуже позитивно на продовження цього шляху. Але зрозуміло, що «аби танцювати танго, потрібно бути двом», - заявив Аврамопулос.

Також Аврамопулос зазначив, що українська влада має докласти зусиль для того, щоб не втратити здобутих результатів антикорупційної реформи.

«Зважаючи на останні події, Україна має вдатися до негайних дій, аби втримати ті антикорупційні заходи, що були впроваджені із попередніми реформами і забезпечити їхній подальший прогресс», - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що Євросоюз вимагає від України негайно активізувати протидію корупції, що є однією із головних вимог функціонування безвізового режиму для українських громадян для подорожей Шенгенською зоною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: