ЄС продовжить на півроку санкції проти Росії – ЗМІ

ЄС продовжить на півроку санкції проти Росії – ЗМІ

Швидше за все, це станеться наступного тижня

Євросоюз продовжить на півроку санкції проти 146 громадян Росії і бойовиків самопроголошених «республік» сходу України, термін дії яких закінчується 15 вересня. Про це ТАСС повідомило європейське дипломатичне джерело у Братиславі, де 2-3 вересня має відбутися неформальна зустріч глав МЗС 28 країн ЄС.
«Очікується, що постійні представники країн – членів ЄС у Брюсселі продовжать чорний список для РФ і України. Швидше за все, це станеться наступного тижня», – сказав він.
За словами дипломата, рішення про продовження обмежувальних заходів планується прийняти без будь-якого обговорення. «Ситуація стосовно України та реалізації Мінських угод не змінилася, тому політичного обговорення не очікується», – пояснив він.
Останнього разу чорний список для Росії продовжувався на півроку 12 березня. Тоді в нього входили 146 осіб, включаючи представників керівництва РФ, російських політиків, бізнесменів і силовиків, а також практично всі члени керівництва «ДНР» і «ЛНР». Крім того, до переліку внесено 37 організацій, у тому числі всі військові і політичні структури «ДНР» і «ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: