Європейський суд сьогодні оголосить рішення щодо санкцій проти Януковичів

Європейський суд сьогодні оголосить рішення щодо санкцій проти Януковичів

За словами експертів, є ймовірність того, що суд прийме рішення на користь Януковича, тому що наразі дуже слабкою є доказова база

Суд Європейського союзу сьогодні має намір оголосити рішення про запровадження санкцій відносно колишніх високопоставлених українських чиновників, зокрема екс-президента Віктора Януковича і його сина.

«Уже були попередні рішення щодо інших осіб, таких як Азаров, його син, Клюєв, Арбузов. Усі ці люди вже оскаржили в Європейському суді санкції щодо заморожування їхніх рахунків і заборони на в'їзд до ЄС. На той час вони подавали позови щодо санкцій, які було ухвалено в 2014 році, а судове рішення було прийнято, коли були продовжені санкції у 2015 році, тобто рахунки залишаються замороженими», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають ЗМІ, у Європейській раді повідомили, що адвоката Віктора Януковича попросили долучити до справи продовження санкцій за 2015-2016 роки. За словами експертів, є ймовірність того, що суд прийме рішення на користь Януковича, тому що наразі дуже слабкою є доказова база. Адвокати й раніше скаржилися до деяких країн ЄС на брак співпраці з українською стороною слідства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: