Кабмін орендував на три місяці два електромобілі за 148 тис. грн

Кабмін орендував на три місяці два електромобілі за 148 тис. грн
Електромобіль Nissan LEAF

Оціночна вартість орендованого електромобіля Nissan LEAF 2013 року випуску становить 236,8 тис. грн

Автомобільне підприємство господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабінету міністрів орендувало на три місяці два електромобілі Nissan LEAF за 148 410 грн.

Про це йдеться у відповідному договорі автопідприємства з ТОВ «Кар Рентал Україна» від 5 травня, оприлюдненому в системі публічних закупівель ProZorro.

Зокрема, орендовано електромобіль Nissan LEAF 2013 року випуску і оціночною вартістю 236 800 гривень, а також електромобіль Nissan LEAF 2014 року випуску і оціночною вартістю 249 300 грн.

Згідно з договором, розмір орендної плати за користування одним автомобілем на добу становить 824,5 грн (двома – 1649 грн), а загальна сума договору становить 148 410 грн.

За умовами договору автомобілі мають використовуватися для транспортного обслуговування (перевезення пасажирів і кореспонденції) і спеціального обслуговування.

Орендар може використовувати транспортні засоби на території України, крім анексованого Росією Криму та непідконтрольних територій Донбасу.

ТОВ «Кар Рентал Україна» засновано в січні 2012 року і зареєстровано за адресою проживання засновника Віктора Марущука (Київ, Печерський район, провулок Музейний, 2-А, кв. 1).

На попередньому тендері автопідприємства секретаріату Кабміну на оренду двох електромобілів тендерний комітет 31 березня 2017 р. відхилив пропозицію ТОВ «Кар Рентал Україна» через невідповідність пропозиції умовам тендерної документації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: