Канікули завершились. Рада розпочала сьому сесію

Канікули завершились. Рада розпочала сьому сесію

Володимир Гройсман у Верховній  Раді 

Фото: Главком 

Сьогодні парламентарії планують затвердити порядок денний поточної сесії й визначитися стосовно законопроекту про основи забезпечення кібербезпеки

Верховна Рада восьмого скликання у вівторок розпочала роботу VII сесії і планує розглянути в другому читанні законопроект про освіту.

На відкритті сесії виступить прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Також серед іншого парламентарі планують затвердити порядок денний поточної сесії та визначитися стосовно законопроекту про основи забезпечення кібербезпеки.

Крім цього, депутати збираються розглянути пакет законопроектів щодо держпідтримки кінематографії й визначитися стосовно проекту закону про внесення змін до деяких законів України щодо територій з особливим режимом мовлення.

У найближчі тижні глава парламенту Андрій Парубій пропонує взятися за все недороблене влітку: медичну, пенсійну, судову реформи та зміну порядку роботи самої Верховної Ради. Також депутати планують нарешті зробити дуже запізнілі кадрові призначення: нових членів Центрвиборчкому, Рахункової палати, Уповноваженого з прав людини та суддів Конституційного суду.

Спікер також пропонує Раді новий формат роботи заради якості: якщо закон великий - розглядатимуть його без поспіху, навіть якщо це забере кілька днів. 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що проект закону про Державний бюджет України на 2018 рік буде внесено до Верховної Ради 15 вересня.

Напередодні нардеп від БПП  Олексій Гончаренко повідомив, що Порошенко 7 вересня виступить з посланням до Ради.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: