Касько про справу ОПЗ: Ніхто не повірить, що два менеджери обкрадали всю країну, не маючи високих покровителів

Касько про справу ОПЗ: Ніхто не повірить, що два менеджери обкрадали всю країну, не маючи високих покровителів

В схемі щодо ОПЗ брали участь не лише менеджери середньої ланки, які представляють лише один напрямок, - Касько

Справа по Одеському припортовому заводу повинна розслідуватись комплексно і всеосяжно. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив колишній заступник Генпрокурора Віталій Касько.

«В схемі ж брали участь не лише менеджери середньої ланки, які представляють лише один напрямок. Там же було все гарно поділено, і обмежувати розслідування лише менеджерами, яких у ЗМІ пов’язують, наприклад, з Мартиненком, а не, наприклад, з Кононенком, означає, що це може негативно позначитись на судовій перспективі справи і сприйняття її суспільством. Ніхто ж не повірить, що два менеджери середньої ланки обкрадали всю країну, не маючи високих покровителів. Не можна тут сказати «а» і не сказати «б»», - зазначив він.

Касько також додав, що суспільству слід змінити ставлення до того, чим закінчується справа в суді. «Якщо НАБУ зробило все можливе і зібрало всі докази, а суд в чесному процесі визнав їх недостатніми і людину виправдали, це не може бути підставою повиганяти з роботи пів-НАБУ. В усіх європейських країнах нормально сприймається, коли правоохоронні органи зробили свою роботу якісно, але не в усіх випадках можна довести вину», - підкреслив колишній заступник Генпрокурора.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: