«Кіборг» Тарас Колодій звільнений з полону бойовиків

«Кіборг» Тарас Колодій звільнений з полону бойовиків
Тарас Колодій

Колодій пробув у полоні майже два роки

Із полону бойовиків звільнили «кіборга» Тараса Колодія. Про це на своїй сторінці в Facebook написав президент України Петро Порошенко.

«Тільки що голова СБУ доповів мені про звільнення нашого Кіборга Тараса Колодія. Після майже двох років полону він уже на волі. Спасибі всім, хто сприяв цьому», - зазначив він.

У свою чергу перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко написала на своїй стоірнці у Facebook, що Колодій скоро прибуде до Києва.

«За дорученням президента, який першим від керівника СБУ дізнався про цю важливу і радісну звістку, Тарас пройде лікування в клініці 4 управління. Вже скоро герой буде у Києві. У Львові, у Києві, в тисячах родин, що вболівали за Тараса і його родину, сьогодні свято!», - написала Геращенко.

Зазначимо, Тараса Колодія мобілізували в серпні 2014 року. Спочатку десантник 80 аеромобільної бригади служив у Костянтинівці, потім захищав донецький аеропорт. Там, рік тому, потрапив в руки бойовиків, так званої «ДНР». Колодій останній із «кіборгів», які були в полоні у бойовиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: