Київрада скасувала рішення за 27 жовтня, серед них виділення 200 млн грн на Євробачення

Рішення про скасування було прийнято через голосування сторонньої особи

Київська міська рада скасувала всі рішення, проголосовані 27 жовтня, через голосування сторонньої особи. Про це повідомили в прес-службі Київради.

«За результатами перевірки заяви, перегляду відео, ми з'ясували, що сьогодні мав місце випадок неперсонального голосування. Це неприпустимо, що в сесійний зал потрапляє сторонній чоловік та ще й голосує", - підкреслив мер Києва Віталій Кличко.

В кулуарах сесійної зали, зазначив Кличко, можуть бути присутніми тільки помічники депутатів, акредитовані журналісти та запрошені для виступів представники громади.

«Тому що в таких умовах, коли тут прохідний двір, хіба Київрада може ефективно працювати і приймати рішення? - підкреслив Віталій Кличко. - Зараз із-за цього випадку ми змушені скасувати попередні результати сьогоднішнього голосування, на які витратили цілий день, і повторно розглянути всі питання", - підкреслив мер столиці.

Кличко дав доручення секретарю Київради Володимиру Прокопиву провести службове розслідування і з'ясувати, хто ця особа і як вона потрапила в сесійний зал, а також з'ясувати, як у цієї людини виявилася депутатська картка для голосування.

Депутат Київради Васильчук Вадим на своїй сторінці у Facebook написав: «Невідомий, який привів до фальсифікації голосування і скасування всіх рішень сьогоднішнього сесійного дня! Увага! Третій ряд зверху, друге місце праворуч від проходу".

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: