Кількість загиблих у пожежах Португалії зросла до 24 осіб

Кількість загиблих у пожежах Португалії зросла до 24 осіб

У районі Педроган-Гранді було оголошено надзвичайний стан

Кількість жертв під час лісових пожеж у районі Педроган-Гранді Португалії зросло до 24 осіб. Таку заяву Міністерства внутрішніх справ країни передає португальська радіостанція TSF.

Офіційний представник МВС Хорхе Гомес заявив, що 16 людей загинули у своїх автомобілях по дорозі між містечками Фігейєро-дус Віньос і Кастаньеіра-де-Пера, а три людини задихнулися димом в самому місті Фігейєро-ду-Віньос.

Радіостанція повідомила, що в районі було оголошено надзвичайний стан. Прем'єр-міністр Антоніу Коста назвав подію "найбільшою людською трагедією за останні роки". Також повідомляється, що для забезпечення цивільного населення електроенергією будуть залучені вісім генераторів в цьому районі.

За словами Хорхе Гомеса, вогонь має чотири дуже сильні напрямки. Він додав, що для гасіння полум'я мобілізували більш 306 пожежників і 101 транспортний засіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центральній частині Португалії під час лісової пожежі загинули щонайменше 19 людей, більшість з них у своїх автомобілях.  Державний секретар внутрішніх справ Хорхе Гомес заявив пресі, що 16 осіб загинули в своїх автомобілях, коли намагалися виїхати із зони стихійного лиха в Педроган-Гранді, ще три людини померли від отруєння димом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: