Кількість жертв землетрусу у Мексиці перевищила 90 осіб

Кількість жертв землетрусу у Мексиці перевищила 90 осіб

Найбільше від землетрусу постраждав південний штат Оахака

У Мексиці станом на вечір суботи, 9 вересня, влада підтвердила загибель щонайменше 90 осіб через потужний землетрус, що стався цього тижня. Зокрема, у найбільш постраждалому південному штаті Оахака - 71 жертва, повідомив речник служби цивільної оборони Хесус Гонзалез.

Як повідомлялося, кілька південних штатів Мексики постраждали від землетрусу магнітудою 8,1, що стався у п'ятницю, 8 вересня. Близько 1800 військових задіяно для подолання наслідків стихійного лиха і пошуку людей під завалами.

Південні регіони країни, зокрема найбільш постраждалий штат Оахака відвідав президент Енріке Пенья Ньєто. Це був найсильніший землетрус в країні з 1985 року.

Тим часом, на сході країни буревій «Катя» станом на ранок неділі, 10 вересня, призвів до загибелі двох осіб внаслідок сходження селевих потоків.

Раніше повідомлялося, що число жертв потужного землетрусу в Мексиці досягло 61 людини. 

Як повідомляв «Главком»землетрус стався біля тихоокеанського берега Мексики. Мексиканські рятувальні служби повідомили, що цей землетрус став найсильнішим з 1985 року, коли загинули тисячі людей.

Раніше повідомлялося, що кількість жертв потужного землетрусу в Мексиці становить 26 осіб. Станом на вечір п’ятниці було відомо про 58 загиблих.

Зазначимо, що 8 вересня землетрус також сколихнув Японію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: