Кияни радіють кавунам з баржі. Фотогалерея

Кияни радіють кавунам з баржі. Фотогалерея
Кияни вже скуштували кавуни з баржі

Фотографіями херсонських кавунів ділилися навіть деякі політики

Кавуни з ланів Херсонщини, які вирушили до Києва на баржі по Дніпру на початку цього тижня, дісталися торгівельних мереж столиці. Про це свідчать пости жителів столиці у соціальних мережах, які розміщують фотографії з херсонськими кавунами.

Користувачі пишуть, що за 1 кг ягоди мережі просять 1,99 грн, що, за їх словами, дешевше за ціну кавунів, які були доставлені до столиці автомобільним транспортом.

«Сьогодні купила ті_ самі_кавуни_з_баржі. Смак відмінний. Згадалося дитинство, коли тато приносив додому неосяжний кавун, викладав на кухонний стіл, брав ніж ... і вся сім'я завмирала, гадаючи: зелений, стиглий? Кавун з тріском розкривався, бризкаючи солодким соком і чорними насінням - тато вмів вибирати. Херсонські кавуни честь бренду не упустили: смачні, дешеві і можна давати дітям. Везіть ще :)», - написала у Facebook Irina Lelichenko.

Фотографіями херсонських кавунів ділилися навіть деякі політики.

Нагадаємо, баржа з кавунами вирушила по Дніпру до Києва вперше за останні 14 років. Цією подією поділився навіть прем’єр-міністр Володимир Гройсман у Facebok.

Проте деякі баржу з кавунами не оцінили та почали сміятися з новини, інші ж запевняли: тема річкового транспорту та приклад з кавунами – важливі. Після цього прем’єр-міністр Володимир Гройсман привітав українців з днем кавуна та подякував за гумор щодо баржі з кавунами, про яку він нещодавно писав у соціальний мережі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: