Киянин «замінував» кав'ярню через вивіску, яка світила йому у вікно

Киянин «замінував» кав'ярню через вивіску, яка світила йому у вікно
Фото з відкритих джерел

При спілкуванні з поліцейськими порушник пояснив, що вивіска кав’ярні світить йому у вікно та заважає відпочивати

Оболонські оперативники затримали 37-річного киянина, який повідомив про замінування кав’ярню через занадто яскраву вивіску, яка заважала йому відпочивати,повідомили в прес-службі поліції Києва.

На спецлінію «102» зателефонував невідомий та повідомив, що через п’ять хвилин він підірве кав’ярню. На місце події прибула слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції та фахівці вибухотехнічної служби.

Правоохоронці ретельно перевірили будівлю та прилеглу територію. Під час огляду вибухонебезпечних пристроїв не виявлено, евакуація не проводилася. Оперативники Оболонського управління поліції столиці встановили та затримали телефонного «жартівника». Ним виявився 37-річний житель столиці.

Чоловік перебував неподалік від місця події та спостерігав за діями правоохоронців. При спілкуванні з поліцейськими він пояснив, що вивіска кав’ярні світить йому у вікно та заважає відпочивати.

Відомості про подію зареєстровані, проводиться перевірка. Згідно зі ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує до шести років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: