Кличко нагородив автодорівців за «європейські дороги» путівками до Єгипту

Кличко нагородив автодорівців за «європейські дороги» путівками до Єгипту
Кличко привітав працівників «Київавтодору» з Днем автомобіліста і дорожника

Кличко зазначив, що якість доріг у місті – один з показників рівня дорожньої інфраструктури

Київський міський голова Віталій Кличко привітав працівників комунальної корпорації «Київавтодор» з Днем автомобіліста і дорожника та вручив найкращим з них 15 сертифікатів на відпочинок у Єгипті. Кожна путівка – на двох відпочивальників.

«Щиро вітаю всіх працівників комунальної корпорації «Київавтодор» з Днем автомобіліста і дорожника. Завдяки вашій щоденній праці Київ стає справжньою європейською столицею. Адже якість доріг у місті – один з показників високого рівня дорожньої інфраструктури. Як це є в Європі. Я вдячний кожному з вас, хто вкладає свої сили, час та енергію, аби кожен киянин зміг відчути, що якість доріг у місті щороку поліпшується», – звернувся Кличко до автодорівців.

Він додав, що, незважаючи на непросту ситуацію в країні, цього року місто виділило безпрецедентну суму на ремонт столичних доріг – 1,5 млрд грн, що вдвічі більше, ніж минулого року, та в шість разів більше, ніж у 2014-му. «Завдяки цим коштам ми плануємо до кінця року капітально відремонтувати 84 столичні дороги, хоча на початку року планували відремонтувати вдвічі менше. Сьогодні вашими зусиллями роботи на 57 об’єктах реконструкції вже завершено, на 27 роботи поки що тривають. Ми дуже сподіваємося, що погода нас не підведе і до кінця року ми встигнемо завершити ремонт на всіх запланованих об’єктах. А вже наступного року, впевнений, зможемо відремонтувати понад 100 доріг у Києві», – зазначив мер столиці.

Кличко також наголосив, що кожен співробітник, який працює, вкладає свої сили в те, щоб дороги і подвір'я Києва ставали комфортними і зручними, має отримувати додаткову мотивацію. Тому столична влада вирішила нагородити найкращих працівників путівками на відпочинок. «Тож за ефективну роботу 15 найкращих працівників отримають не тільки грамоти від київського міського голови, а й сертифікати на відпочинок (на двох осіб) на Червоному морі – у Єгипті. Думаю, це гарна мотивація. Хто добре працює, той добре відпочиває, – сказав мер Києва. – Щиро бажаю вам міцного здоров'я, енергії та оптимізму, вашим сім’ям – добробуту. І найголовніше, всім нам – мирного неба над головою!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: