Кличко пообіцяв встановити у Києві пам’ятник азербайджанському співаку Магомаєву

Кличко пообіцяв встановити у Києві пам’ятник азербайджанському співаку Магомаєву
Співак Муслім Магомаєв

Мер Києва Віталій Кличко здійснив візит у Баку

У Києві планують  встановити пам‘ятник відомому азербайджанському співаку Мусліму Магомаєву.

Про це під час візиту в Баку заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Ми продовжуємо розвивати співпрацю з Азербайджаном, з Баку. І в економічній площині, і в культурній. Про конкретні проекти такого співробітництва ми говорили з президентом Азербайджану і під час мого минулого візиту в квітні, і цього разу. Вже найближчим часом в Києві буде відкритий Азербайджанський торговий дім. А також ми встановимо в столиці України пам‘ятник Мусліму Магомаєву», - відзначив Віталій Кличко після розмови з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим.

Як повідомляє прес-служба мера Києва, він також відзначив роботу компаній із Азербайджану, які залучалися для ремонту дорожнього полотна в столиці.

«Цього літа вперше в Київ прийшли азербайджанські компанії, які стали підрядниками в капітальному ремонті деяких шляхопроводів у нашому місті. І працюють вони якісно», - заявив столичний міський голова.

Раніше повідомлялося, що в Баку відбудуться зустрічі Кличка з главою виконавчої влади Баку Гаджибалою Абуталибовим, міністром спорту Азербайджану, представниками політичних кіл та бізнесу.

До  слова, Кличко призначив собі нового заступника, який буде опікуватиметься транспортною інфраструктурою Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: