Кличко запросив очільників поліції та метрополітену відзвітувати у Київраді щодо ситуації на будівництвах

Кличко запросив очільників поліції та метрополітену відзвітувати у Київраді щодо ситуації на будівництвах
Фото zn.ua

Кличко хоче заслухати Крищенка та Брагінського у міськраді

Мер Києва Віталій Кличко запропонував депутатам Київради заслухати доповіді начальника Національної поліції м. Києва Андрія Крищенка та очільника Київського метрополітену Віктора Брагінського про ситуацію із будівництвами в столиці, зокрема й біля станції метро «Лівобережна». Про це заявив Кличко під час виступу на початку засідання Київради, повідомляє прес-служба політика.

«Я хотів би, аби вже всі отримали інформацію щодо координації наших зусиль і подальших дій у так званій будівельній ситуації в столиці, і пропоную запросити сюди начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрія Крищенка. А також щодо ситуації на метро «Героїв Дніпра» заслухати начальника КП «Київський метрополітен» Віктора Брагінського. Прошу внести це питання до порядку денного. І заслухати їх сьогодні», – зазначив Віталій Кличко.

Депутати підтримали відповідне рішення.

Мер також нагадав, що з метою запобігання конфліктам між забудовниками та мешканцями на будівельних майданчиках на території Києва ініціював підписання меморандуму про співпрацю у сфері забезпечення законності, правопорядку, порозуміння з громадськістю під час здійснення будівельної діяльності у столиці. «Вчора ми його підписали – я, як міський голова, керівники 11 найбільших будівельних компаній столиці, начальник головного управління національної поліції та голова управління патрульної поліції Києва», – сказав Віталій Кличко. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: