Клиха знайшли в психіатричній лікарні Магнітогорська

Клиха знайшли в психіатричній лікарні Магнітогорська
Станіслав Клих

Клиха найближчим часом випишуть зі стаціонару

Станом на 4 вересня 2017 року незаконно засуджений в Росії громадянин України Станіслав Клих перебував на стаціонарному лікуванні у філіалі психіатричної лікарні Федеральної казенної установи охорони здоров’я «Медико-санітарна частина №74 Федеральної служби виконання покарань» Росії в м. Магнітогорськ. Про це повідомила уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова у відповідь на звернення Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковської.

Як інформує прес-служба українського омбудсмена, Москалькова також повідомила, що Клиха було госпіталізовано за власною письмовою згодою.

«Зважаючи на поліпшення загального стану Станіслава Клиха, найближчим часом планується його виписка зі стаціонару. Про направлення для подальшого відбування покарання Вам буде повідомлено додатково», – зазначається в листі Москалькової до омбудсмена України.

Нагадаємо, 28 серпня уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська звернулася до обмудсмена РФ Тетяні Москалькової з проханням встановити місцезнаходження засудженого в Росії українця Станіслава Клиха.

Це сталося після того, як з'явилася інформація, що Клиха, який відбуває покарання в Челябінській області, перевели в лікарню для проходження обстеження або лікування.

30 серпня адвокат Клиха Ілля Новіков повідомив, що, за його інформацією, Клих знаходиться в лікарні в Магнітогорську.

1 вересня Москалькова направила запит у Федеральну службу виконання покарань для уточнення місцезнаходження Клиха.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: