Клюєв розказав, що перед втечею Янукович писав листи європейським міністрам

Клюєв розказав, що перед втечею Янукович писав листи європейським міністрам

Екс- глава Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Клюєв

Фото: РІА Новини

Янукович просив міністрів втрутитися в процес розв'язання політичної кризи в Україні

Екс-президент України Віктор Янукович просив європейських політиків втрутитися в ситуацію в Україні і не допустити ескалації конфлікту. Про це в інтерв'ю РІА «Новини» заявив екс-глава Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Клюєв.

Зокрема, він зазначив, що «22 лютого 2014 року, Янукович написав листа міністрам закордонних справ Німеччини Штайнмайеру, Польщі - Сікорському, Франції - Фабіусу, де ще раз нагадав їм, що їх країни є гарантами виконання мирної угоди (про мирне врегулювання політичної кризи в Україні від 21.02.2014 – ред.). Янукович просив втрутитися в процес розв'язання політичної кризи в Україні, яка вже перебувала в стані хаосу і на порозі громадянської війни ». При цьому Клюєв пояснив, що тоді ніякої реакції на листи не було.

Також Клюєв, прокоментував інформацію, що з'явилася про зникнення оригіналу угоди, яка була підписана 21 лютого 2014 року екс-президентом Януковичем, лідерами опозиції за участю міністрів закордонних справ європейських держав. На його думку, це пов'язано з тим, що нинішня влада бажає швидше забути про цей документ, так як саме тодішня опозиція не виконала його умови.

Нагадаємо, захист Януковича заявив, що угода про врегулювання кризи, підписана в лютому 2014 року, відсутня в Адміністрації президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: