Коаліція сьогодні вирішить проблему ошуканих вкладників – нардеп

Коаліція сьогодні вирішить проблему ошуканих вкладників – нардеп
Акція протесту в Києві

Законопроект №5390 о 14-ій годині розгляне профільний комітет та після 16-ої години він має бути прийнятий у першому та другому читанні, стверджує депутат

Представник президента у Верховній Раді, народний депутат від БПП Артур Герасимов сьогодні повідомив учасникам протестного мітингу вкладників банку «Михайлівський» про наміри коаліції сьогодні вирішити проблему повернення втрачених депозитів за допомогою відповідного президентський проект закону, який після 16-ої години має бути прийнятий у першому та другому читанні, передає прес-служба політсили.

«На початку ранкового засідання ми включимо до порядку денного президентський проект закону «Про внесення змін до низки законів щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, завданої зловживанням у сфері банківських та інших фінансових послуг» (реєстраційний номер 5390). Цей законопроект спрямований на захист вкладників банків, встановлює запобіжники проти зловживань вкладами у майбутньому, а також вирішує питання щодо відшкодування втрачених коштів. Зокрема, передбачається арешт та конфіскація майна нечесних банкірів», – наголосив Герасимов.

За його словами, законопроект №5390 сьогодні має пройти усі передбачені процедури.

«Після включення законопроекту до порядку денного, о 14-ій годині його розгляне профільний комітет та після 16-ої години він має бути прийнятий у першому та другому читанні», - додав представник президента у ВР.

«Сьогодні ми зробимо усе для захисту інтересів ошуканих вкладників! Ми гарантуємо, що закон підтримує фракція партії «Блок Петра Порошенка», фракція партії «Народний фронт». Наше спільне завдання переконати депутатів інших фракцій також підтримати документ», – сказав мітингувальникам Герасимов.

Нагадаємо, в столиці відбуваються масові заходи. Публічну безпеку забезпечують близько 5 тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України, додали в поліції.

Зранку перекрито вулицю Хрещатик та частково Інститутську, тож рух транспорту обмежено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: