Колишній кримський депутат помер в результаті травм, отриманих в ДТП

Колишній кримський депутат помер в результаті травм, отриманих в ДТП

У квітні цього року Володимиру Мєшкову виповнилося 56 років

Екс-депутат Верховної Ради Криму Володимир Мєшков помер в Лівадійській лікарні після важких трав, отриманих в автокатастрофі. Про це повідомляє Кримінформ.  

За інформацією ЗМІ, аварія сталася на трасі Сімферополь - Ялта 4 липня в районі Гурзуфа. При лобовому зіткненні двох іномарок двигун однієї з них виявився в салоні автомобіля.

«Обох водіїв, яких довелося діставати з покручених машин за допомогою спеціального обладнання і рятувальників, доставили в критичному стані», - повідомили очевидці.

Одним з потерпілих виявився колишній депутат Верховної Ради Криму 3-го і 6-го скликань Володимир Мєшков.

Незважаючи на всі зусилля лікарів, які протягом майже тижня боролися за життя свого колеги, він помер, не приходячи до тями. 

Протягом 20 років з 1994 по 2014 рік Володимир Мєшков працював головним лікарем клінічного санаторію «Місхор». Він був кандидатом медичних наук і доктором економічних наук.

Мєшков був удостоєний почесних звань «Заслужений працівник курортів і туризму АРК» і «Заслужений лікар України», а в 2010 році Мєшкова нагородили найвищою відзнакою Автономної Республіки Крим «За вірність обов'язку».

6_05

За розробку програми з енергозбереження Мєшков був удостоєний премії Ради міністрів Криму, в 2007 році став лауреатом премії Автономної Республіки Крим в номінації «Охорона здоров'я, курорти», а в 2009 році йому вручили премію Громадської визнання «За внесок в збереження і розвиток курортів Криму».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: