Командир «Торнадо» про трагедію в Дніпрі: СБУ тупо підставила патрульних під кулі

Командир «Торнадо» про трагедію в Дніпрі: СБУ тупо підставила патрульних під кулі

Підтвердженням своїх слів Онищенко вважає нестикування в оприлюднених відео з місця трагедії

Командир роти Руслан Онищенко переконаний, що автомобіль Олександра Пугачова зупинили для перевірки документів не випадково. Підтвердженням своїх слів Онищенко вважає нестикування в оприлюднених відео з місця трагедії, пише Гордон.

«Перше відео, яке викинули в інтернет, було знято з якогось приміщення. Камера чітко спрямована на машину патрульних. Відеозйомка ведеться набагато раніше, ніж почалися постріли. Це говорить про те, що хтось спеціально сидів і чекав затримання Пугачова. Зазвичай так діють оперативники СБУ, які «ведуть» об'єкт. Адже Пугачова зупинили за наводкою, надійшов дзвінок в поліцію: типу, така-то машина проїхала на червоне світло. Після послали звичайних патрульних перевірити документи об'єкта, але не очікували, що все закінчиться перестрілкою, тому виклали неповне відео, з усіх відео вирізані кадри. Оперативники СБУ тупо підставили патрульних під кулі. Не сумніваюся, що СБУ працювала в тісній зв'язці з військовою прокуратурою», - наполягає Онищенко.

За другим відео, з нагрудної камери загиблого патрульного Артема Кутушева, теж, на думку командира «Торнадо», «залишається багато питань».

Онищенко переконаний: Пугачов «співпрацював з силовиками», а в його автомобілі в момент зупинки знаходився «оперативник СБУ», саме тому з відео вирізані окремі кадри.

«В обох відео видно монтаж. І тут ще більше питань. Чому, коли Пугачов в своєму «Сітроені» тільки дістає документи, щоб показати їх патрульним, на бічному склі авто вже кульовий отвір? Хто і коли стрельнув? Чому Пугачов в одному кадрі без кепки, а в наступному - вже в кепці? Що залишилося в вирізаних кадрах? за моєю версією: в «Сітроені» з Пугачовим сидів ще один чоловік, судячи з усього - оперативник СБУ. Саме тому з усіх відео вирізані кадри - щоб не світити особи оперативника. Пугачов більше року живе в Дніпропетровську, ходить до спортзали, їздить на машині, офіційно оформленої на його родича. І при цьому знаходиться в розшуку по самій гучній справі по добровольцям - у справі «Торнадо». Про що це говорить? Пугачов весь цей рік співпрацював з силовиками і прокуратурою, вони його для чогось тримали, і те, що Пугачов офіційно отримав статус учасника бойових дій, перебуваючи в розшуку, підтверджує мою версію», - сказав Онищенко.

Нагадаємо, 25 вересня в Дніпрі двоє патрульних зупинили чоловіка за порушення ПДР. Зловмисник відкрив стрілянину по патрульних, внаслідок чого поліцейський загинув на місці, його напарниця померла на операційному столі. У скоєнні злочину підозрюють Олександра Пугачова, колишнього бійця «Торнадо», який перебував у розшуку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: