Компанія Unilever відкрила під Києвом чайну фабрику

Компанія Unilever відкрила під Києвом чайну фабрику

Підприємство є іноваційним виробництвом з обсягом продукції 1600 тон на рік

Сьогодні, 1 липня, у Гостомелі компанія Unilever урочисто відкрила чайну фабрику Lipton.
Підприємство є іноваційним виробництвом з обсягом продукції 1600 тон на рік, яке працюватиме за унікальним принципом Zero waste to landfill – повним контролем фабрики за переробкою та утилізацією 100% відходів виробництва і гарантією того, що нічого не потрапить на звалище.
Як повідомляє прес-служба президента України, Петро Порошенко провів зустріч з головою концерну Unilever Полом Полманом, який перебуває в Україні у зв’язку з відкриттям нового заводу.
Глава держави привітав керівництво британсько-нідерландської концерну Unilever із рішенням прийти на ринок України та назвав це «підтвердженням успішності реформ, передусім у сфері боротьби з корупцією, дерегуляції та створенні привабливого інвестиційного клімату».
В свою чергу, Полман зазначив, що вважає «дуже своєчасним саме зараз інвестувати в Україну, як потенційно дуже привабливий і перспективний ринок, який показує економічне зростання». Він також вважає, що прихід Unilever в Україну стане добрим прикладом успішного бізнесу для інших компаній на глобальному рівні, а також є «сигналом довіри до українських реформ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: