Компанія, яка возила росіян до окупованого Криму, збанкрутувала

Компанія, яка возила росіян до окупованого Криму, збанкрутувала

У власника немає коштів навіть вивезти туристів з території анексованого півострова

Компанія «Кримський навігатор», яке займалося пасажирськими перевезеннями по маршруту з Санкт-Петербурга до окупованого Криму і назад, оголосила про своє банкрутство. Постраждалі клієнти фірми не можуть ні повернутися додому, ні повернути гроші, повідомляють «Новости Крыма».

«Товариство з обмеженою відповідальністю« Кримський навігатор »(ТОВ« Кримський навігатор ») сповіщає про неможливість надання послуг за договорами про реалізацію туристського продукту і призупинення своєї діяльності з 11.08.2017», - йдеться в повідомленні.

Тим часом клієнтів, які вже купили квитки на автобус, не проінформували про очікуване банкрутство, компанія продовжувала до останнього продавати так звані «ваучери», за якими пасажирів повинні обслужити на місці. Багато дізналися випадково, що, виявляється, вони залишилися без відпочинку, без квитків і без грошей.

Власник компанії Владлен Іванов розповів: автобусні тури до окупованого Криму - це його сімейний бізнес. Компанія існує недавно, і якщо в минулому році справи йшли добре, то в цьому бізнес поступово став «загинатися».

Як зізнався сам бізнесмен, його справи настільки погані, що він навіть не може вивезти близько 45 туристів, які зараз знаходяться в окупованому Криму. Чоловік каже, що готовий йти під суд. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: