Концерт Потапа і Насті Каменських в Івано-Франківську скасовано

Концерт Потапа і Насті Каменських в Івано-Франківську скасовано
rbc.ua

Після зриву представниками Правого сектора та партії «Свобода» концерту Потапа і Насті Каменських у Хмельницькому скасовано їх виступ на Західній Україні

Організатори ювілейного туру «Золоті кити» Потапа і Насті Каменських скасували концерт в Івано-Франківську, який планувався на 22 жовтня.

Таке повідомлення розміщене на офіційній сторінці зірок шоу-бізнесу у Facebook.

Квитки обіцяють повернути за місцем їхньої купівлі.

Сам Потап поки офіційно не коментує події довкола скасування двох концертів у Хмельницькому та Івано-Франківську. Лише зробив репост інформації у ЗМІ про зрив гастролів активістами у Хмельницькому.

Як повідомляє «Незалежний громадський портал», організатори туру «Золоті кити» запевнили, що найближчого понеділка заявлять про узгоджену позицію щодо зірваного концерту у Хмельницькому.

Нагадаємо, напередодні представники Правого сектора, ВО «Свобода», Автомайдану влаштували акцію, якою висловили незадоволення організацією у місті концерту Потапа і Насті Каменських, який мав відбутися 21 жовтня. «Із криками «ганьба» молоді люди облили вхідні двері червоною фарбою, закидали їх яйцями та взялися кидати у бік приміщення петарди і димові шашки. Працівники поліції, які здійснювали охорону публічної безпеки і порядку, закликали протестувальників до порядку, але ті почали чинити опір. Після сутички двоє патрульних поліцейських були змушені звернутися за допомогою до медиків», - доповідали у поліції. Через ці події концерт скасували.

Згодом власник «СВ Клуб» Віктор Вікарчук заявив, що напише заяву до поліції. На його думку, покарання також мають понести особи, котрі закликали (у тому числі, через соціальні мережі) до агресії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: