Кононенко прокоментував «наїзд» Саакашвілі

Кононенко прокоментував «наїзд» Саакашвілі
Ігор Кононенко

Кононенко вважав Саакашвілі другом

Нардеп Ігор Кононенко прокоментував черговий «наїзд» з боку екс-глава Одеської ОДА Михайла Саакашвілі.

Раніше в інтерв'ю НВ Саакашвілі заявив, що свого часу позбувся найближчих друзів. Вчинити так само він радив і президенту Петру Порошенко. «Ігор Кононенко його найближчий друг. І що? Я від таких найближчих людей свого часу позбавлявся. Я з ними міг посидіти, випити склянку води або келих вина, але не треба їх допускати до управління державою», - підкреслив Саакашвілі.

Народний депутат Ігор Кононенко в ексклюзивному коментарі «Главкому» підтвердив слова Саакашвілі.

«Так, дійсно, у Михайла є така звичка позбавлятися друзів і не тільки. Він дуже переживає, що його команда програла на виборах в Грузії і робить багато необдуманих вчинків і заяв. Ми покликали його в Україну як друга, який допоможе, набере політичної ваги і повернеться в рідну Грузію. На жаль, він програв і як людина амбітна вирішив боротися за владу в Україні, чим в черговий раз довів, що має звичку кидати друзів. Тепер він поповнив ряди популістів і заради ефірів і лайків він буде лізти в конфлікти і коментувати все, що тільки можна. Далі буде більше. У нього був шанс щось зробити в Одесі, але крім його особистого піару там провал по всіх можливих напрямах», - зазначив Кононенко.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі вже заявляв, що Кононенко особисто займається позбавленням його українського громадянства. У відповідь на це Кононенко заявив: «На жаль, мені нічого не відомо про ситуацію з громадянством пана Саакашвілі. Щодо його звинувачень, я впевнений, що вони не перші і не останні. Будуть ще. Він - досвідчений гравець, популіст, давно «їздить» на темі корупції, і зараз буде активно експлуатувати цю тему заради створення образу «борця з владою». Але, на жаль, він такий же представник команди влади як і я, і інші гравці з оточення президента, з перших днів він також несе солідарну відповідальність за ситуацію в країні і в Одеській області зокрема».

Як повідомлялось, 27 листопада в Києві екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі анонсував створення партії «Рух нових сил», яка буде боротися за владу в Україні. «Ми починаємо кардинальна зміна влади в країні. У другу річницю невдалої роботи парламенту ми оголосимо наші вимоги і почнемо оновлення політичної еліти за допомогою кадрового резерву», - заявив Саакашвілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: