Користувачі з шести країн поскаржилися Apple на нові iPhone 8

Користувачі з шести країн поскаржилися Apple на нові iPhone 8

Упродовж одного тижня виробник отримав 6 скарг на те, що телефони буквально розпадалися невдовзі після початку користування

Компанія Apple почала розслідування через скарги клієнтів на проблеми з батареями нових смартфонів iPhone 8 Plus.

Про це повідомляє ВВС.

Упродовж одного тижня виробник отримав 6 скарг на те, що телефони буквально розпадалися невдовзі після початку користування. У всіх випадках батарея телефонів здувалася, через що пристрій переставав працювати.

Перша скарга на iPhone 8 Plus надійшла з Тайваню. Пізніше аналогічні проблеми виникли у клієнтів з Японії, Китаю, Канади, Греції та Гонконгу.

Поки що невідомо, чи це поодинокі випадки, чи частина масштабної проблеми з батареями.

Фахівець аналітичного центру Cairn Energy Research Advisors Сем Джаффе пояснив, що зазвичай батарея роздувається наприкінці періоду експлуатації, тому випадки здуття у нових телефонах є тривожним сигналом. Водночас він припустив, що проблему могла спричинити випадкова помилка на виробництві.

Проблеми з новою моделлю смартфонів минулого року мав і виробник Samsung. Сотні Galaxy Note 7 переставали працювати одразу після придбання. Через це виробництво моделі зрештою припинили. Пізніше встановили, що проблему спричинив конструкторський недолік.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: