Кремлівські ЗМІ бідкаються, що російських фанів «Євробачення» не пускають до Києва

Кремлівські ЗМІ бідкаються, що російських фанів «Євробачення» не пускають до Києва

Росіяни заявляють, що мінімум шістьох фанатів конкурсу відправили додому

Російських шанувальників «Євробачення» не пустили на Україну, відправивши назад в Москву рейсом через Мінськ. Про це пише ТАСС із посиланням на організатора російської pre-party конкурсу Дмитра Мельникова.

«Російських фанатів «Євробачення» в Києві в аеропорту розгортають і не пускають в місто. Зараз їх завантажили в літак і сказали летіти назад в Росію», - заявив Мельников.

За його даними, як мінімум п'ять людей опинилися заблокованими в аеропорту Бориспіль на шість годин без їжі і води. Мельников наголосив, що ці люди не були в окупованому Криму. «Офіційна версія, що вони не можуть надати підтвердження, навіщо вони приїхали до Києва. Митники вимагають у них акредитаційний бейдж, хоча він видається виключно в прес-центрі в Києві за паспортом. Це митникам явно відомо, тому що всі іноземні журналісти і делегації приїжджають таким же чином», -  зазначив продюсер.

Нагадаємо, у суботу українські прикордонники відмовилися пропустити в Україну фотокореспондента агентства «Россия сегодня» Раміля Сітдікова і журналісток «Комсомольськой правды» (КП) Марію Ремизову і Олену Бодуен, які відвідували окупований Крим.

22 березня стало відомо, що Служба безпеки України заборонила на три роки в'їзд в країну представниці Росії на конкурсі Юлії Самойлової. Причиною став виступ співачки в окупованому Криму в 2015 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: