Крим дочекався парома з турецькою їжею, але Росспоживнагляд вимагає її знищити

Крим дочекався парома з турецькою їжею, але Росспоживнагляд вимагає її знищити
Росспоживнагляду не сподобались турецькі мандарини

Окупанти хочуть знищити 49 тонн турецьких цитрусових

Росспоживнагляд РФ заборонив ввезення на територію окупованого Криму партії турецьких мандарин вагою 49 тонн. Повідомляється, що цитрусові були доставлені до анексованого півострову паромом «Варяг».

«В ході проведення санітарно-карантинного контролю встановлено, що харчова продукція – «мандарини свіжі» - турецького виробника не відповідає Єдиним санітарно-епідеміологічним і гігієнічним вимогам Технічного регламенту Митного союзу «Про безпеку харчової продукції» та вимогам ГОСТу», - відзначили в прес-службі Росспоживнагляду.

Як повідомлялось 31 жовтня, окупаційна влада Криму відправила до Туреччини паром «Варяг» за продовольством. Планується, що паром ходитиме щотижня. З Туреччини судно вирушатиме по суботах-неділях, з Севастополя – по понеділках-вівторках. З огляду на погодні умови можливі відхилення від графіка,

Нагадаємо, в окупованому Криму збільшуються ціни на продукти харчування. Зокрема, за вересень ціни на ковбасу зросли на 7%, вино - на 10%, горілку - на 16%, на м'ясо - на 6%, молоко і яблука - на 20%, рибу - на 24%. Не подорожчали лише яйця, м'ясо курки, цукор, хліб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: