Кримське судилище: сьогодні Умеров виступить з останнім словом

Кримське судилище: сьогодні Умеров виступить з останнім словом
Ільмі Умеров

Сьогодні може бути остання «умеровська середа» в цій кримінальній справі

У середу, 20 вересня, у підконтрольному Кремлю Сімферопольському райсуді на черговому засіданні у справі одного з лідерів кримськотатарського національного руху Ільмі Умерова планують перейти до дебатів сторін. Про це повідомив напередодні сам Ільмі Умеров на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, засідання суду відбудеться в середу о 14:30. Не виключено, що на цьому засіданні Умеров виступить з останнім словом.

«Можливо, це буде остання «умеровська середа» в цій кримінальній справі. Попереду вирок. Упевнений, що прокурор і суддя вже знають, яким буде цей вирок, але те, що він буде обвинувальний, не сумнівається ніхто», – написав Умеров.

Напередодні в суді допитали фахівця з кримськотатарської мови Сеїтісляма Кішвєєва, на чому наполягала сторона захисту. Кішвєєв вказав на численні помилки і неточності, допущені в офіційному перекладі виступу Ільмі Умерова з кримськотатарської на російську мову. Він зазначив, що не знайшов жодного заклику до порушення територіальної цілісності Росії та закликів до екстремістських дій у промові Умерова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: