Крупний інвестор перебирається з окупованого Криму в Україну

Крупний інвестор перебирається з окупованого Криму в Україну

У Вінниці збудують найбільший в Україні завод з виробництва холодильного обладнання

Компанія UBC Group має намір інвестувати 15 млн євро у будівництво заводу з виробництва холодильного обладнання в Вінниці. У 2014 році керівництво компанії вирішило перенести усі свої потужності з анексованого Криму та почали шукати майданчик для будівництва нового заводу на території України. У вересні цього ж року між компанією і Вінницькою міськрадою був підписаний меморандум про співпрацю.

Як повідомляється на сайті Вінницької міської ради, після виходу на повну потужність у 2020 році новий завод забезпечить робочими місцями 1,5 тис. осіб.

«Це буде найбільший в Україні, найсучасніший завод в світі по випуску холодильної продукції, яка реалізовуватиметься в Україні, в Східній і Західній Європі», - йдеться на сайті міської ради.

«Проект передбачає будівництво сучасного підприємства, де під одним дахом розмістяться виробництво, склади, адміністративно-побутові та офісні приміщення. За попередніми підрахунками, обсяг інвестицій складе EUR15 млн», - повідомляє міськрада.

Завод планується побудувати в три етапи. Завершення першого етапу і введення його в експлуатацію заплановано на 2017 рік. В рамках першої черги планується вихід на виробничу потужність 6 тис. одиниць торгового холодильного обладнання.

На другому етапі (2017-2018 рр.) Виробничі потужності повинні збільшитися до випуску 9000 холодильних шаф-вітрин в місяць. Третій етап завершиться в 2020 році. До цього часу планується розширити виробничу площу до 20360 кв. м, налагодити виготовлення морозильних скринь в обсязі 6 тис. штук в місяць і наростити виробництво холодильних шаф-вітрин до 15 тис. шт. щомісяця.

Довідка. UBC Group - торговельно-промисловий холдинг у сфері холодильної техніки і промо-продуктів. Група має кілька підрозділів: «UBC Сool» займається розробкою і виробництвом холодильної техніки для напоїв і продуктів, включає в себе завод в Дергачах (Харківська обл.), «UBC Promo» - розробкою і виробництвом промоушен-матеріалів, «UBC Engineering» - наданням монтажних і пуско-налагоджувальних послуг в сфері харчової і переробної промисловості, «UBC Service» - наданням сервісних послуг, послуг з реконструкції професійного холодильного обладнання; «UBC Distribution» - продажем продуктів і послуг «UBC Group»; «UBC Armature» - проектуванням та інсталяцією обладнання і впровадження нових технологічних процесів, дистрибуцією промислової арматури і витратних матеріалів. UBC Group також володіє мережею пивоварних ресторанів «Stargorod» в СНД і країнах Балтії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: