Куратор «Новоросії» Глазьєв є дійсним членом Академії наук України, - ЗМІ

Куратор «Новоросії» Глазьєв є дійсним членом Академії наук України, - ЗМІ

Путін призначив Глазьєва куратором бойовиків на Донбасі, бо той народився в Запоріжжі

Радник президента Росії Володимира Путіна досі залишається членом Національної академії наук України. Про це повідомляє ТСН.

Слідчі вважають, що Путін у 2014 році призначив Глазьєва куратором подій на сході України, тому що той сам родом з Запоріжжя і досі залишається член-кореспондентом української Академії наук.

Наразі Глазьєву пропонують з’явитись у Києві на вулиці Різницькій, 13, в Генпрокуратурі.
Як повідомляв «Главком», оприлюднено перелік військових службових осіб командного складу Збройних сил та представників влади Російської Федерації, яким Головною військовою прокуратурою повідомлено про підозру
Нагадаємо, представники російської влади та керівники збройних сил РФ, яким повідомили про підозру та яких оголосили в розшук, будуть засуджені заочно, якщо не з'являться на допит до ГПУ. Про це в понеділок заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко. Також ГПУ оприлюднила докази причетності представників влади Російської Федерації до посягання на територіальну цілісність України та розв'язання війни проти України. Зокрема опубліковано фрагменти розмови Глазьєва із депутатом Держдуми Костянтином Затуліним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: