«Лабораторія Касперського» ліквідує українську «дочку»

«Лабораторія Касперського» ліквідує українську «дочку»

Раніше РНБО заборонила використання російського програмного забезпечення через введення Україною санкцій проти російських компаній

Дочірня компанія російської «Лабораторії Касперського» – «Лабораторія Касперського Україна» – оголосила про ліквідацію за рішенням власника.

Про це йдеться в повідомленні в газеті «Голос України» від 14 грудня.

«Товариство з обмеженою відповідальністю «Лабораторія Касперського Україна» повідомляє про ліквідацію за рішенням власника. Ліквідатором призначено Поліщука Андрія Петровича. Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців із дня публікації оголошення за адресою м. Київ, вул. Шолуденка, 3, офіс 312», – наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, обсяги продажів антивірусного програмного забезпечення (ПЗ) в Україні за останніх три роки скоротилися в 2,6 разу і в 2016 році зростати не будуть.

Довідка: у вересні 2015 року Кабінет міністрів України доручив Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації заборонити придбання, оновлення і використання в органах державної влади програмного забезпечення «Лабораторії Касперського». Рада національної безпеки і оборони України заборонила використання російського програмного забезпечення, через введення Україною санкцій проти російських компаній.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: