Лещенко заявив, що не збирається виходити з фракції БПП

Лещенко заявив, що не збирається виходити з фракції БПП

Депутат також не має наміру йти з політики.

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що не має наміру покидати фракцію «Блоку Петра Порошенка». Про це він заявив в ефірі «Вечірнього прайму» на телеканалі «112 Україна».

Лещенко підкреслив, що не зраджував власних принципів про боротьбу з корупцією, тому можливе виключення зі складу пропрезидентської фракції розцінюватиме як визнання своїх заслуг у цій сфері.

«Дивіться, по-перше, я не зраджував ідеалів та принципів з якими ми всі йшли на вибори, ми всі казали про боротьбу з корупцією, ми всі казали про деолігархізацію, деофшоризацію, всі казали про європейські цінності. Чому повинні виходити ті, хто залишилися вірними своїм ідеалам? Чому повинні залишатися ті, хто зрадили навіть не просто ці програми, а зрадили Майдан, який привів цих людей до влади. Тому я вважаю, що повинні йти ті, хто зраджує, а не ті, хто сповідує принципи, з якими вони йшли на вибори. … Я не вважаю, що я повинен йти, тим більше дарувати цей мандат, який мені дали люди, для того, щоб замість мене зайшла чергова кума президента в список, або якийсь смотрящий, і сів на потоки, і почав далі грабував Україну. Тому, я вважаю, якщо є воля, то нехай фракція приймає це рішення, я його сприйму з гордо піднятою головою, і вважатиму це визнанням своїх заслуг по боротьбі з корупцією. Звичайно, з політики я нікуди не йду», - сказав Сергій Лещенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: