Лідери іноземних держав надсилають Порошенку привітання з Днем Незалежності

Лідери іноземних держав надсилають Порошенку привітання з Днем Незалежності

Лідери держав бажають миру, процвітання та добробуту українському народові і державі

На адресу президента Петра Порошенка продовжують надходити привітання від керівників іноземних держав з нагоди Дня Незалежності України. Про це повідомляє прес-служба глави держави.
Лідери держав бажають миру, процвітання та добробуту українському народові і державі, а також висловлюють надію на подальший розвиток двосторонніх відносин між країнами на основі взаєморозуміння та поваги.
Президент Хорватії Колінда Грабар-Кітарович у вітанні побажала добробуту, безпеки та стабільності Україні, наголосивши, на повній підтримці Хорватією територіальної цілісності та суверенітету Української держави. Пані Грабар-Кітарович також висловила сподівання на розвиток двосторонньої співпраці між державами.
Привітання главі держави та Українському народові з національним святом надійшли від очільників Болгарії, Словаччини, Білорусі, Боснії і Герцеговини, Молдови, Казахстану, Киргизстану, Туркменістану, Вірменії, Узбекистану, Туреччини.
Із 25-ю річницею Незалежності Україну також привітали король Бельгійців Філіп, президент Об’єднаних Арабських Еміратів Халіф бін Заїд Аль Нагаян, віце-президент, прем’єр-міністр ОАЕ, правитель Емірату Дубай Мухаммад бін Рашид Аль Мактум та спадкоємний принц Абу-Дабі, заступник Верховного Головнокомандувача Збройними Силами ОАЕ Мухаммад бін Заїд Аль Нагаян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: