Луценко: Людина, яка вивела бійців «Беркута» з Києва і втопила їх зброю, стояла разом з нами на Майдані

Луценко: Людина, яка вивела бійців «Беркута» з Києва і втопила їх зброю, стояла разом з нами на Майдані

Людина, яка вивела «чорну сотню» «Беркута» з Києва та втопила її зброю, стояла разом з нами на Майдані, заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

«Тепер щодо зброї, дійсно з допомогою контррозвідки Міноборони ми знайшли зброю «чорної сотні», в тому числі і снайперську гвинтівку, яку бачила вся країна з кадрів стрільби з-під «Жовтневого палацу» по Майдану», - повідомив він в ефірі «112 Україна».

 

«Ми знайшли її разом з великою кількістю автоматів в одному з київських озер, вони були розрізані і втоплені однією групою, керівник якої проходить по слідству. На жаль, це особа, яка за нашою версією за вказівкою [екс-глави МВС Віталія] Захарченко вивела «чорну сотню» з Києва, знищила зброю і втопила його, сам він був разом з нами на Майдані», - додав Луценко.

 

Як повідомлялось, Генеральна прокуратура 14 липня провела обшуки в осіб, причетних до вивезення з Києва після кривавих розстрілів активістів Майдану представників «чорної сотні» «Беркута» і наступного знищення їх зброї. Раніше заступник генпрокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив: «Коли суспільство дізнається, хто до цього причетний, буде дуже здивоване». За його словами, оприлюднена інформація може викликати неприйняття, «але істина є істиною».

Джерело: УНІАН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: