Луценко обіцяє працювати в Генпрокуратурі швидче, ніж Леонардо да Вінчі

Луценко обіцяє працювати в Генпрокуратурі швидче, ніж Леонардо да Вінчі

Новообраний генпрокурор Юрій Луценко запевнив, що буде працювати дуже швидко і загадав Леонардо да Вінчі, який лише очі Джоконди малював цілих 12 років

Про це він сказав сьогодні, 13 травня, на офіційному представленні в ГПУ.
Спочатку новий генпрокурор відверто розказав про те, як хвилюється перед отриманням таких відповідальних повноважень. І відчуває дуже велику відповідальність і перед Законом, і перед десятками мільйонів співвітчизників.
Луценко згадав, як колись працював в міліції і як багато зробив задля цієї структури: «Моя робота в МВС є прикладом того, що чесні й відповідальні працівники були захищені від політичного тиску, а кар’єристи були звільнені буквально в перший місяць. Тоді глибина звільнень була стовідсотковою у центральному апараті і на дев’яносто вісім відсотків у регіонах».
Але в той час йому не дали працювати. І Луценко сподівається, що наразі він зможе швидко дати результат країні. При цьому він згадав митця та вченого Середньовіччя Леонардо да Вінчі і порівняв його принципи роботи зі своїми. «Дуже б хотів, щоб ми працювали швидко. Суспільство не дає нам часу на розкачку. Я вчора згадував, що Леонардо да Вінчі малював тільки очі Джоконди дванадцять років. Але в нас немає навіть дванадцяти місяців», - сказав новий генпрокурор.
Раніше, 12 травня, Верховна Рада підтримала проект постанови про надання згоди на призначення Юрія Луценко на посаду генерального прокурора. За таке рішення проголосували 264 народних депутати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: