Луценко обіцяє добиватися зняття недоторканності з Лозового та Дейдея

Луценко обіцяє добиватися зняття недоторканності з Лозового та Дейдея
Юрій Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко обіцяє добиватися зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Андрія Лозового і Євгена Дейдея.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню «Лівий берег».

«Спеціалізована антикорупційна прокуратура повернула доопрацьовані матеріали по Лозовому та Дейдею. Думаю, що після свят вони вже гуляти не будуть - наступного тижня ми приймемо законне рішення, і справа буде направлена до парламенту», - заявив Луценко.

Він додав, що «це ще не кінець, бо у списку тих, хто підлягає перевірці (маються на увазі електронні декларації – ред.), ще декілька десятків депутатів».

«Перевірку пройшли 35 нардепів, біля 50 наразі проходять. Ніхто не сховається», - додав Луценко.

Зазначимо, що 19 травня Генпрокуратура підготувала подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів: Геннадія Бобова («Відродження»), Євгена Дейдея («Народний фронт») і Андрія Лозового («Радикальна партія»). 23 травня Генеральна прокуратура повернула до Антикорупційної прокуратури подання на зняття недоторканності з Андрія Лозового і Євгена Дейдея. 1 червня голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повторно підписав подання на зняття недоторканності з нардепів Євгена Дейдея і Андрія Лозового.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: