Луценко розповів, коли підпише підозру Онищенку

Луценко розповів, коли підпише підозру Онищенку
УНІАН

У підозрі був ряд неточностей у формулюваннях, - Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко обіцяє підписати підозру на Олександра Онищенка наступного тижня. Про це на своїй сторінці у Facebook  написала прес-секретар міністра Лариса Сарган. 

Зокрема, вчора в інтерв’ю телеканалу «112 Україна» Луценка, він зазначив (цитує Сарган): «Підозру маю підписувати я, бо потім несу відповідальність у судовому процесі за те, що підпишу. У підозрі був ряд неточностей у формулюваннях. Документ повернув до САП, щоб доопрацювали. Наскільки я знаю, 2 дні тому доопрацьована підозра зайшла в прокуратуру, зараз наші експерти її вивчають і як тільки поставлять візи всі наші процесуалісти – я, безумовно, цю підозру підпишу. Я думаю, це буде на наступному тижні».

Як раніше повідомлялось, генеральний прокурор Юрій Луценко пообіцяв притягнути до відповідальності одіозного регіонала Олександра Єфремова. «Експертизи висловлювань Єфремова не встановили ознак того, що забороняє закон. Стосовно тендерів — все обладнання, завезене за цими тендерами, знаходиться на тимчасово окупованій території. Але не переживайте — все буде так, як треб», - зазначив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: