Ляшко взявся за порятунок собак

Ляшко взявся за порятунок собак

Вдома у нардепа живе з півдесятка собак

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко взяв додому чергову собаку з притулку. Про це повідомив він сам у Facebook.
«Нова любов з першого погляду. Спасибі Наташі Романенко і зоозахисникам Умані за нового члена моєї сім'ї. Як назвемо цю чудову дівчинку?» - написав політик.

У свою чергу Романенко, директор притулку для тварин «Серце друга», в якому Ляшко і взяв цуценя, тепло подякувала політика. «Спасибі зоозахисникам Умані за їх роботу з бездомними тваринами і дякую Олегові Ляшку за будинок для нашої дівчинки», - написала вона на своїй сторінці в Facebook.
Слід зазначити, що раніше Ляшко не раз виступав із закликами з любов'ю ставитися до «братів наших менших», проявляти до них співучасть, а не жорстокість. Що є, мабуть, ще однією рисою, яка помітно відрізняє його від більшості колег по політичному цеху. Відомо, що вдома у нього живе з півдесятка собак, найбезпороднішою з яких є «двортерьер» Шахтарик. Останній, за словами Ляшка, кілька років тому, будучи маленьким, безпорадним, брудним цуценям, серед ночі прибився до його дому, і був пристрасно уподобаний його породистою ротвейлершою Іджі, котра вискочила на вулицю на прогулянку. В результаті Шахтарик став жити під наглядом сім'ї Ляшка, а сьогодні політик вирішив порадувати своїх домашніх ще одним чотириногим другом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: